Capítol VIII- El Trio

Capítol VIII- El Trio

Tags :

Category : Erotisme , Literatura , Relat

TrinityVa pujar al llit pels peus, de genolls, sense llevar-se les sabates, imaginant que allà l’esperava el seu home fent com si dormira. Però era prompte per a que el Rafael havera acabat la seua nit de festa i el llit estava buit. Aleshores va pensar amb el Jaume, el seu amant. Com l’observaria pujant al seu santuari i li demanaria que es quedara en aquell postura mentre s’acostava pel darrere descordant-se els pantalons i preparant-se per envestir-la. Estava humida de pensar-ho. Es va allargar fins al caixó de la tauleta de nit i va treure el nou vibrador que s’havia comprat: el Trinity, amb tres fal·lus. El va untar ben bé amb el lubricant, fregant-lo amb fruïció, encara que  estava tan a punt que no havera fet falta. Va recuperar la postura de genolls i va començar a introduir-se la part més llarga, buscant penetrar-se tant que el bracet menut de l’aparell li fregara el clítoris, i pensava que s’estava follant el seu home. Quan el tercer braç de l’aparell va començar a fregar-li el cul es va excitar encara més. Va introduir fins al fons la part davantera i quan es va penetrar pel darrera va imaginar al Jaume als peus del llit, sostenint-li les natges i bombejant amb ganes.

Es va escórrer alternant al seu cap la imatge del seu home amb la del Jaume mentre l’aparell no deixava de vibrar a dins seu.


3 Comments

Alícia

1 Juny, 2019 at 7:33 pm

-Colló, Trinity en 3 falos. OMG. On venen això? Que me’l compre! M’agrada el relat. Si senyor, m’agrada molt. Segur que la Irene es va escòrrer i es va quedar més a gust que un arbust.

Melisa

2 Juny, 2019 at 11:39 am

Vull felicitar-te pel passatge del trio. Es el top 10 de l’erotisme. M’encanta!. Suggerent a tope. Tens una sensibilitat especial per descriure un moment tan intim, i a mes que passa al cap d’una dona. Has plasmat molt be, a través d’una escena tan erótica, la situació per la que esta passant Irene.

Enhorabona, pinta molt be.

Eva

20 Juny, 2019 at 9:07 pm

“Hi ha més infidelitat en un missatge de whatsapp de ‘bona nit’, des del sofà mentre mireu la televisió junts, que en un mal polvo fet d’amagats”. M’encanta aquesta frase i el joc que ella domina.
I el final del capitol… uff. S’ensuma la tragèdia. Pobre Ovidi.
M’ha encantat <3 :-*
I el polvasso amb el vibrador… wow!
El fragment de la cançò de GEM:
"Però construirem universos paral·lels
per a tots aquells que s'estimen en secret.
Serà un refugi per als amants
un lloc on viure una altra realitat.
Em vas prometre que seriem eterns
i ara m'adone que entre els dos hem construït
universos paral·lels"
Un aplaudiment!!

Leave a Reply